Teknillinen korkeakoulu

tutkijaverkosto@cs.hut.fi

Tätä postituslistaa käytetään informaation levittämiseen ja keskusteluun tietojenkäsittelytieteiden opetusvälineiden ja -menetelmien tutkimuksen saralla. Listan jäseniksi voivat liittyä kaikki alan tutkimuksesta kiinnostuneet henkilöt. Erityisesti toivomme, että listalle liittyisi ohjelmoinnen perusopetuksen verkoston piirissä aktiivisesti toimivia jatko-opiskelijoita eri puolelta Suomea.

Listan aihe pitää tulkita väljästi: tarkoitus on edistää kaikenlaisen tietojenkäsittelytieteiden piiriin kuuluvan opetuksen ja siihen liittyvän tutkimuksen kehittämistä. Keskustelun ei siis tarvitse pitäytyä ohjelmoinnin peruskursseissa, vaikka tämä onkin taustalla olevan verkostohankkeen lähtökohta. Kaikki ajankohtaiset aiheet, joista voi olla jatko-opiskelijoille tai ohjaajille hyötyä, ovat sallittuja.

Postituslistan käyttö

Lähetä viestisi kaikille listan vastaanottajille osoitteella tutkijaverkosto@cs.hut.fi. Lista on osittain moderoitu, joten jos et ole listan jäsen, viestisi lähetetään vasta kun moderaattori on sen hyväksynyt.

Liittyminen ja eroaminen tapahtuu parhaiten lähettämällä viesti osoitteeseen tutkijaverkosto-request@cs.hut.fi ja kirjoittamalla otsikoksi subscribe tai unsubscribe, vastaavasti. Tällöin saadaan oikea sähköpostiosoite listalle, koska listalla olevan osoitteen pitää olla se, jonka nimissä lähettää listalle viestejä. Muuten ne katsotaan ulkopuolisiksi (ja edellyttävät moderointia).

Kuvauksen listan toiminnoista saa lähettämällä em. ositteeseen viestin otsikolla help.

Arkisto

Postituslistalle lähetettyjä vanhoja viestejä voi selailla arkistossa.


Projektia koordinoi Ari Korhonen, email Ari.Korhonen@hut.fi.
Tätä sivua on viimeksi päivitetty 2008-11-04.
http://www.cse.tkk.fi/en/research/COMPSER/Verkostohanke/tutkijakoulu/postituslista.shtml    
Suomen Virtuaaliyliopisto