Ohjelmoinnin peruskurssi Y2, kurssimateriaali

Harjoitusryhmät

Etusivulle

Harjoitusryhmät

Kurssilla on yhteensä 7 viikoittaista harjoitusryhmää, jotka kokoontuvat Maarintalolla salissa Maari-C. Ryhmissä ei ole varsinaista ohjelmaa, vaan kukin opiskelija tekee tehtäviä itse tietokoneella. Ryhmissä kiertää 1-3 tuntiassistenttia, joilta voi kysyä neuvoja harjoitustehtävien tekemiseen. Harjoitusryhmät aloittavat toimintansa maanantaina 11.1.2016.

Harjoitusryhmiin osallistuminen ei ole pakollista eikä osallistumisesta saa lisäpisteitä. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua, vaan opiskelija voi mennä hänelle sopivaan ryhmään. Eri viikkoina voi käydä eri ryhmissä ja jollain viikolla voi tarvittaessa käydä useammassakin ryhmässä. Kannattaa kuitenkin huomata, että ennen tehtäväkierroksen päättymisaikaa olevat ryhmät ovat yleensä kaikista ruuhkaisimpia.

Ennen kuin tulet harjoitusryhmään, käy joko kuuntelemassa tehtävien aihetta käsittelevät luennot tai lue vastaavat asiat kurssin oppimateriaalista A+:ssa. Parhaan hyödyn harjoitusryhmästä saat, jos olet ratkaissut kierrosten tehtäviä mahdollisimman pitkälle jo etukäteen. Näin voit harjoitusryhmässä keskittyä kysymään niitä asioita, jotka ovat vielä jääneet sinulle epäselviksi.

Jotta kaikki harjoitusryhmän opiskelijat ehtisivät saada neuvontaa harjoitusryhmän aikana, neuvotaan pääsääntöisesti yhtä opiskelijaa korkeintaan 5 minuuttia kerrallaan.

Harjoitusryhmien kieli on suomi, mutta osa assistenteista vastaa kysymyksiin pyydettäessä ruotsiksi. Näiden assistenttien nimikirjaimet on merkitty alla olevassa harjoitusryhmätaulukossa tähdellä.

Ryhmät toimivat III periodilla (11.1.–12.2.). Periodien IV ja V osalta harjoitusryhmistä kerrotaan myöhemmin.

Huom!

Oodissa näkyvä ryhmä H6 on peruttu.

Oheisessa taulukosta näkyvät tarkemmat tiedot.

Ryhmä Päivä Aika Assistentit
H1 ma 14:15 - 16:00 Pesonen
H2 ti 10:15 - 12:00 Debner
H3 ke 12:15 - 14:00 Kolehmainen
H4 ke 16:15 - 18:00 Nevalainen, Närjänen
H5 to 16:15 - 18:00 Simonsson*, Helenius
H7 pe 14:15 - 16:00 Hyytiäinen, Kahei, Lindgren*

Etusivulle